Profil

Om

Profil

Om

Bag BYSTRATEGI står Torsten Bo Jørgensen. Bystrategisk rådgiver siden 2006. Stor erfaring med udvikling af små og mellemstore byer. Erfaren procesfacilitator. Du kan læse mere om mine faglige styrker her. Nedenfor et kort overblik over min faglige udviklingsrejse og uddannelsesbaggrund.

BYSTRATEGI

Ejer og rådgiver i BYSTRATEGI ApS, der skaber bæredygtig udvikling i små og mellemstore byer. Vi løser opgaver over hele landet, typisk strategi- og udviklingsprocesser og ofte med fokus på bymidten.

Faaborg-Midtfyn Kommune

Teamleder i Planafdelingen. Ledelse og politikerbetjening. Mit team arbejdede med kommuneplan, lokalplaner, landdistriktsudvikling, borgerinddragelse mv.

COWI, Plan og Trafik

Projektleder og rådgiver igennem fem år. Arbejdede med udvikling af mindre og mellemstore byer og deres detailhandel. Skrev i 2016 bogen ”Butikker og byliv – en værktøjskasse til udvikling af levende bymidter”.

Byrejsen.dk – Strategisk Byudvikling

Opbygning af anerkendt rådgivningsfirma, som over fem år lavede 50 studieture for Realdania og kommuner over hele landet. Dertil rådgivning, analyser, inspirationsoplæg mv. Alle opgaver er dokumenteret på www.byrejsen.dk.

Hausenberg / Mulighedernes Land

Medarbejder på Realdania-projektet Mulighedernes Land. Jeg var ansvarlig for kortlægning af tyske landdistriktsprojekter, research og artikelskrivning. Medforfatter på flere publikationer i projektet.

11CityDesign

Projektleder og rådgiver. Arbejdede med borgerdrevne udviklingsstrategier for byer som Herning, Svendborg og Kolding. Her blev min interesse for byudvikling og borgerdrevne udviklingsprocesser for alvor vakt.

Cand.mag. og proceskonsulent

Oprindelig er jeg uddannet Cand.mag. i tysk og samfundsfag. Efteruddannet som proceskonsulent.